OKULUMUZDA RAMAZAN AYI NASIL GEÇTİ?

14.04.2024 29

Okulumuzda Ramazan ayı, çok sevgili velilerimizin okulumuzu Ramazan-ı Şerif'e hazırlamaları ile başladı. Emeği geçen tüm velilerimize tekrar teşekkür ediyoruz.

Okulumuz Hafız öğrencileri Ramazan ayı boyunca farklı camilerde mukabele okudular. Öğrencilerimizi tekrar tebrik ediyoruz.

Sınıflarımız, okulumuz içerisinde iftar düzenleyerek Ramazan ayında paylaşımda bulundular.

Okulumuz öğrenci ve velileri, ihtiyaç sahibi ailelere yardım kolisi dağıttılar.

Okulumuz öğrenci ve öğretmenleri Ramazan-ı Şerif'in anlamını ifade ettikleri bir çalışma hazırladılar.

Okulumuz, öğrenci ve velilerimizle beraber Binbirdirek Sarnıcında iftar programı yaptı. Bu hususta bize kapılarını açan ilim yayma vakfı ve istanbul 1. Bölge vakıflar genel müdürlüğüne teşekkür ediyoruz.

Okulumuz, Çekmeköy Şehit Öğretmen İzzet Yüksel Ortaokulu ile beraber Madenler mahallesinde iftar için çorba dağıtımı yaptı. Tüm süreci organize eden İsmail Ferdi ÜÇTAŞ hocamıza teşekkür ediyoruz.

14-04-202414-04-202414-04-202414-04-2024 Bayram öncesi öğrenci ve öğretmenlerimiz bayramlaşıp hediyeleşerek Ramazan ayını güzel bir şekilde uğurlamışlardır. Nice güzel Ramazanlara erişmek dileğiyle...