ÖĞRENCİNİN DİLİNDEN OKULUMUZ - NİSAN

31.07.2023 224

Okulumuzda Nisan ayında neler oldu? Birlikte hatırlayalım.

Okulumuz velileri ve öğrencileriyle Bangladeş’te su kuyusu açtık. Tüm velilerimize ve bu konuda bize destek olan Mehmet Ali KAÇMAZ Bey’e teşekkür ediyoruz.

31-07-2023

Okulumuz Yücel çelikbilek imam hatip ortaokulu 5 ve 6. Sınıf hafız talebelerimiz ve velileri ile Afrika Bababuna yetimhanesinde ki kardeşlerimize iftar ikramında bulunduk.

31-07-202331-07-202331-07-202331-07-2023

Okulumuz 6-A ve 6-B sınıfları Ramazan ayı sebebiyle sınıflar arası hediyeleşme etkinliği düzenledir.

Okulumuz; öğretmen , öğrenci ve velilerle bir araya geldi. Bugün, bizi yalnız bırakmayan TOGEM-DER Başkanı aynı zamanda Rahmetli Yücel ÇELİKBİLEK’in eşi Ayşe ÇELİKBİLEK’e okulumuz olarak teşekkür ediyoruz.

Okulumuz öğrencileri yardım kampanyasına katkıda bulundu. Allah yaptığımız ve yapacağımız yardımları kabul etsin.

Eğitimde Tek Yürek projesi kapsamında Antakya da öğrenim görüyorken ilimize taşınmak zorunda kalan depremzede öğrencileri okullarında ziyaret ettik. Velilerimizin emanetlerini bayram öncesi kendilerine ilettik.

31-07-202331-07-2023

Okulumuz 5-C sınıfı ile 5-D sınıfları Ramazan hediyeleşme etkinliği düzenlediler.

Sınıflarımız arası ramazan ayı hediyeleşmeleri 6-A sınıfının 6- B sınıfına hediyeler vermesi ile devam etti.

Okulumuzun Bayramlaşma etkinliği düzenlendi.

Yücel çelikbilek İHO ve Şehit Öğretmen İzzet Yüksek Ortaokulu olarak vatandaşlara iftarda çorba ikramında bulunduk. Bu süreci yürüten Md. Yrd. İsmail Ferdi ÜÇTAŞ’a teşekkür ediyoruz.

Okulumuz velileri ve öğrencileri ihtiyaç sahibi çocuklara bayram kıyafeti hediye ettiler . Tüm hayırsever ailelere teşekkür ediyoruz.

31-07-202331-07-202331-07-2023

5. Sınıflarımızla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebi ile İngilizce pano çalışmamızı hazırladık.

31-07-202331-07-2023

Mona's Eduverse Learnings isimli e-Twinning projemizde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı konulu webinarımızı gerçekleştirdik. Farklı ülkelerden katılan çocuklarımızla günün anlam ve önemi hakkında konuştuk ve onlar da şarkılarıyla, enstrümanlarıyla günlerini kutladılar. Webinar sonunda Mentimeter web 2.0. aracı ile barış temalı kelime bulutu oluşturduk.