ÖĞRENCİNİN DİLİNDEN OKULUMUZ - HAZİRAN

31.07.2023 189

Okulumuzda Haziran ayında neler oldu? Birlikte hatırlayalım.

Mona’s Eduverse Learnings isimli İngilizce dersi e-Twinning projemizde “Genially” Web 2.0 aracı ile “Harf Avı” oyunu tasarladık. Oyunumuzda 6 farklı ülkeden gelen sorular yer aldı. Bu sayede hem kültürel çeşitliliği sağladık, hem de projede öğrendiğimiz konuları pekiştirdik.

Ümraniye ilçe milli eğitim, Ümraniye belediyesi işbirliğiyle düzenlenen “Beşinci Ezbere Güzel Şiir Okuma Yarışması’nın Ödül Töreni gerçekleşti. okulumuz öğrencilerinden Furkan CANDOĞAN ödülünü Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ve Ümraniye ilçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özen’den aldı. Yarışmanın her alanında emeği geçen herkese teşekkür ediyor öğrencimizin başarılarının devamını diliyoruz.

31-07-202331-07-2023

Okulumuz 5. Sınıflar kabul sınavı yoğun bir katılım ile tamamlandı.

31-07-2023

Hafızlığını tamamlayan öğrencimiz Muhammed PALA’yı ve büyük emekleri olan Kur’an Kerim hocası Selahattin PALA’yı tebrik ediyoruz.

Yıl Sonu Şeysi
31-07-2023

Okulumuzun öğrencileri İngilizce sene sonu şenliği düzenledi.

Türkçe öğretmenimiz Songül Yapar ve Sosyal Bilgiler öğretmenimiz Sena Nur Demirkan eşliğinde okulumuz 6. sınıf öğrencileriyle birlikte Dolmabahçe Sarayı ve Deniz Müzesi gezimizi gerçekleştirdik.

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Emine BAŞKESER ; A Listening Mind ve MB: Chasing Stories adlı projelerle e twinning kalite etiket ödülü almıştır. Hocamızı tebrik ediyoruz

31-07-202331-07-2023

Tarek ALBEİK ve Mehmet Akif KAYA adlı öğrencilerimiz hafızlıklarını tamamladılar. Öğrencilerimizi, öğrencilerimizin hocaları Selahattin PALA ve Mehmet UYARI tebrik ediyoruz

31-07-202331-07-2023

Okulumuz öğrenci ve velileriyle birlikte Bangladeş’te ikinci su kuyusunu açtı. Emeği geçen tüm velilerimize, Ayrıca bu hususa öncülük eden Türkçe öğretmeniz Songül YAPAR ve velimiz Mehmet Ali KAÇMAZ Bey’e teşekkür ediyoruz.